Dana Rogoz | Fashion Addict

Fish & Fashion

 

Ideea acestui post (la care am muncit ceva…) mi-a venit in timp ce vizitam Muzeul Oceanografic din Valencia. Ma uitam la acei pesti minunati si analizam atent toate combinatiile de culori posibile. Stiu ca m-ati intrebat de mai multe ori ce combinatii de culori se poarta si care sunt combinatiile gresite? Am discutat aceasta tema si cu profesorii mei de la Artcademy si am ajuns impreuna la concluzia ca nu exista reguli de combinare a culorilor si ca daca in trecut spre exemplu nu puteai purta albastru cu maro sau negru cu maro sau roz cu rosu, acum toate acestea sunt posibile si inca altele si mai curajoase. Pai cum sa fie ceva gresit cand vin si va arat cu acest experiment ca toate combinatiile exista deja in natura.

Tot un lector de la Artcademy (Bruno Benedic – cu o experienta de peste 20 de ani in industria modei este in prezent Style Coordinator pentru Shoe & Accessories trend book al PromoStyl, Consultant in cadrul French Couture Federation si French Fur Federation, iar in perioada 1987 si 1996, a fost responsabil de coordonarea liniilor de accesorii pentru Balmain, Givenchy, Chanel, Balenciaga, Nina Ricci si Frances Patiky Stein; pe langa activitatea academica din cadrul Mod’Spé Paris, Bruno preda si in cadrul renumitei universitati La Sorbonne) imi spunea recent  ca daca vorbim de fashion si trenduri nu mai putem vorbi doar de haine. Trebuie sa ne largim orizonturile. Cand ei merg si propun unor agentii de trenduri anumite culori, mizand pe faptul ca ele vor fi in tendinte peste 2 ani, intotdeauna vin cu referinte si din afara acestui domeniu: fie ca vorbim de film, arhitectura sau chiar bucatarie. Si de ce nu, pesti.

Sper ca v-a placut acest post. Nu stiu daca cineva a mai facut asta deja, nu am cautat si nici nu are importanta. Dar am de gand sa gasesc pe viitor tot felul de conexiuni intre fashion si alte domenii, care sa ne largeasca plaja de inspiratie.

Sursa poze:

Streetstyle Aesthetic (www.waynetippetts.com)
Astylized Hysteria
South Molton St Style
Blank White Frames
Flor de Maria Fashion

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comment Pages

There are 35 Comments to "Fish & Fashion"

Write a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

Essentials


 • Pages

 • Comentarii recente

 • Tags

 • Categories

 • October 2014
  M T W T F S S
  « Sep    
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  2728293031  
 • Archives

 • Meta

Pages